Britt Ruysch 19 4 2016 20 03 00

Britt Ruysch

Hoofd Personeel- en Organisatieontwikkeling bij Gemeente Zaanstad

linkedin icon

Britt Ruysch is Hoofd Personeel- en Organisatieontwikkeling bij Gemeente Zaanstad, waar zij sinds 2015 in dienst is. We spraken haar over haar visie op het HR-vak. Je hoort het in de podcast!

Nu al iets meer weten waar Britt zich mee bezighoudt? Dit zijn de HR-thema's waar haar specifieke interesse naar uitgaat:

´Klinkt het zweverig als ik zeg geïnteresseerd te zijn in geluk? Dat is het niet. Medewerkers die zich gelukkiger voelen, presteren beter, werken beter samen en voelen zich meer verantwoordelijk voor de resultaten maar ook voor de samenleving. Hoe bevorderen wij het geluk van medewerkers door hen inzicht en handvatten te geven over doelen, oplaadpunten en mensen – bronnen van geluk. Hoe doen wij dit op het werk? Daar wil ik aan werken vanuit wetenschappelijke inzichten en met een praktische aanpak.

Heel belangrijk vind ik verder het vraagstuk hoe medewerkers en de organisatie zicht kunnen krijgen op de kracht van een ieder en dit vervolgens kunnen verbinden met of gebruiken voor het halen van organisatiedoelen en -resultaten.'

 

HRtop100