Voor het eerst is de kennis van de HRtop100 redactie verzameld in één handig overzicht.

3d hrtop100 boek

In de HRagenda 2018 staan zes verschillende trends die de redactie op basis van hun vele interviews heeft gesignaleerd en die dit jaar spelen. We spraken wetenschappers, HR-directeuren en HR-dienstverleners, om zowel de theortische als praktische kant te belichten. Dat resulteerde in een bondig overzicht, geschreven door en voor de HR-professional.

Agility: leningt brein zkt. wendbare organisaties
Capabilities: altijd blijven leren
Duurzame inzetbaarheid: van statafel tot 21st century skills
Diversiteit en inclusie: verschil moet zijn
Engagement: sterke merken binden
Zelfsturing: mythe of paradijs?

Verschillende HR-directeuren geven in dit boek hun visie op belangrijke onderwerpen die nú in de boardroom spelen. Denk aan de HR-directeur van de Gemeente Amsterdam, een van de meest diverse organisaties van het land, die vertelt over het belang van diversiteit en inclusie in een organisatie. Of de bestuurder van een zorgorganisatie over hoe zelfsturing wél in een organisatie kan werken. 

De HR Agenda 2018: van agile cao tot zwerm
Redactie: Rachelle Wagner & Emke Daniëls
Prijs: €23,95

Bestel het boek via onderstaande button of de links daaronder.

Bestel via bol.com
Bestel via mangementboek.nl

Laat je meenemen in de wereld van toonaangevende HR-leiders, wetenschappers en experts. Lees alles over de flexibele agile cao van ING en het herkenbare DNA van alle medewerkers bij Tony's Chocolonely. Profiteer van alle strategische ideeën en praktische tips, nuchter en toegankelijk beschreven voor iedereen die meer waarde wil toevoegen aan zijn werk.

Bekijk hieronder een preview

 

HRtop100