HRtop100 2020

18 maart 2021 is het zover: de HRtop100 vindt ook dit jaar weer plaats! Het belooft groots en verrassend te worden. Vanwege COVID-19 is het dit jaar helaas niet mogelijk om fysiek samen te komen, maar gelukkig kunnen we dit wel online. En dat biedt ook weer veel nieuwe mogelijkheden! U kunt vanuit uw luie stoel plaatsnemen en genieten van een middag vol spektakel. U zult nieuwe mensen ontmoeten, kennis opdoen en live meemaken wie er met de felbegeerde awards vandoor gaan. 

Het is een middagvullend programma. Verder willen wij inhoudelijk nog niet te veel prijsgeven, omdat we u graag verrassen. We geven u hieronder alvast een korte sneak peak, zodat u zich samen met uw teamgenoten alvast kunt verheugen op de HRtop100!

Wij zien u daar!

Programma

Het programma zal dit jaar geheel online plaatsvinden

Programma

15.30 – 16.00: Online inloop
16.00 – 16.15: Opening HRtop100 inclusief een welkomstborrel
16.15 – 16.30: Mindhacker Jan Reinder
16.30 – 16.45: Bekendmaking winnaar Publieksprijs
16.45 – 17.00: Pauze
17.00 – 17.25: Game
17.25 – 17.55: Keynote Bert Iedema en Dirk Stroes
17.55 – 18.05: Prijsuitreiking game challenge
18.05 – 18.30: Uitreiking Vakjuryprijs
18.30 – : Afsluiting

Finalisten

Beluister de podcasts van de genomineerden hier. De finalisten voor de Vakjuryprijs zijn nog niet bekend.

Finalisten

De vakjuryprijs van de HRtop100 is sinds 2012 uitgegroeid tot een van de belangrijkste prijzen voor HR-leiders. Op de dag van de finale worden de finalisten uitgenodigd om in gesprek te gaan met de vakjury. Benieuwd naar welke HR-leiders dit jaar zijn geïnterviewd en genomineerd voor de Publieksprijs? Beluister de podcasts hier!

Locatie

HRtop100 2002 zal volledig online plaatsvinden. Wij hosten dit event vanuit de Wave Space van EY.

Locatie

Omdat de HRtop100 dit jaar in een online versie plaatsvindt, zal u als deelnemer een link ontvangen waarmee u live aanwezig bent vanuit uw eigen luie stoel vanuit huis.

Sfeerimpressie

Bekijk hier het sfeerverslag van vorig jaar!

Game

'De toekomst van werk'

Game

Om u toch online in contact te brengen met de andere deelnemers, zullen wij u indelen in groepjes om deel te nemen aan de online game. Uw team en u zullen opsplitsen, om zoveel mogelijk kennis te vergaren en nieuwe contacten te ontmoeten. Hoe? Dat is nog even een verrassing en onthullen wij live op 18 maart pas!

Vakjury

Vakjury

Velen hebben ondertussen al gestemd op de HR-leider die volgens hen de Publieksprijs verdiend. Maar zoals u van ons gewend bent zal dit niet de enige prijs zijn die tijdens het HRtop100 event uitgereikt zal worden. Onze driekoppige jury zal hier namelijk ook de Vakjuryprijs uitreiken.

De juryleden zijn inmiddels bekend. Ad van Beek, Ineke Kooistra en Floor Rink zullen tijdens deze editie bepalen wie de winnaar zal zijn van de HRtop100 Vakjury Award 2020! Lees hier meer over de vakjury.

Arjen Banach

Dagvoorzitter

Arjen Banach is veelgevraagd spreker op het gebied van verandering en innovatie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. In november 2019 verscheen zijn boek ‘Organisatievibe’ over het creëren van een toekomstgerichte en inspirerende organisatiecultuur. In 2018 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland.

EY

EY

De immer belangrijke verbinding met en tussen medewerkers is met corona urgent geworden. Werken op afstand, thuis, of op de vloer in kleinere teams vraagt een andere attitude en nieuwe vaardigheden van medewerkers, leidinggevenden en HR-professionals, om allen verbonden te blijven met elkaar. Gebrek aan non-verbale informatie is een voelbaar gemis. Dirk Stroes, EY Partner People Advisory Services) en Bert Iedema, Ervaren commissaris en Board & Executive coach, nemen u mee in, nieuwe en soms alternatieve manieren waarop de benodigde informatie om die verbinding tóch te maken en te versterken is …. Hoe mensen op juiste, maar ook creatieve manieren kunnen worden gelezen….

Want naast de inzet van slimme technologie is ons lichaam ‘als antenne’ een onderschatte bron van informatie. Hoe beoordeel je als leidinggevende of HR professional de relevantie en effectiviteit van deze informatie en wat doe je er vervolgens mee?

Jan Reinder

Jan Reinder

Jan Reinder is professioneel key note spreker, illusionist, mentalist en creatief denker. Al meer dan 15 jaar weet Jan Reinder de werkende mens te inspireren en motiveren. Met zijn Magic Shows toert hij over de hele wereld. Zo stond hij onder andere in Las Vegas ‘Worlds Greatest Magic Show’, ‘The Magic Castle’ in Hollywood en trad hij op voor Prins Albert van Monaco en koningin Máxima. Hij deelden het podium met grote sterren als Chris Rock en Jay Leno.

Aanmelden

Meld je nu aan

Aanmelden

Dit event is exclusief voor genomineerde HR-leiders voor de HRtop100 awards van 2020. Als u niet genomineerd bent en wel graag wil deelnemen, dan kunt u contact opnemen met Emke Daniëls: edaniels@hrcommunity.nl of het formulier invullen. Deze vindt u onderaan deze pagina.

Aanmelden event


Menu