"Je kunt eigenlijk veel meer dan je denkt" is het motto van Geke Kooij, VP Human Resources Benelux bij @thalesnederland. Ze moedigt mensen dan ook aan om uit hun comfortzone te komen en nieuwe dingen uit te proberen.
Nog niet gestemd? Stem dan op Geke! https://www.hrtop100.nl/visies/geke-kooij/

De afgelopen maanden heb je kunnen luisteren naar inspirerende visies van verschillende HR-leiders. Nu is het tijd om je stem uit te brengen!🏆 Jouw favoriete HR-leider maakt vervolgens kans op de felbegeerde HR Publieksprijs 2020.

Stemmen doe je hier ➡️ http://lnkd.in/db6cY7y

"We hebben geen handboek meer en weinig regels. Het grote vertrouwen is wel echt de basis in wie we zijn en wat ons in de coronaperiode heeft geholpen", aldus @BrittBreure Directeur HR bij @AFAS Nog niet gestemd? Stem dan op Britt!
http://ow.ly/Syz650DIPf4

In de HRtop100 podcast vertelt Benno Siegert, Directeur People & Experience/Corporate Affairs bij @VGZ hoe VGZ de coronacrisis doorkomt, maar ook over nieuwe vormen van leiderschap, thuiswerken en huidige veranderingen.
Nog niet gestemd? Stem op Benno! https://www.hrtop100.nl/visies/benno-siegert/

"Verbinding met elkaar is heel belangrijk, binnen de facilitaire dienstverlening zijn we niks zonder mensen", aldus Gemmie Hermens, Director People & Culture bij @ISS_Netherlands.
Spreekt deze quote jou ook zo aan? Stem dan nu op Gemmie! https://www.hrtop100.nl/visies/gemmie-hermens/

"Thuiswerken is een onderwerp wat je niet meer vooruit kan schuiven, het is iets waar je al over gesproken en een standpunt over ingenomen zou moeten hebben", aldus Frans Kools, Group HR Director bij @Staples. Nog niet gestemd? Stem dan op Frans! https://www.hrtop100.nl/visies/frans-kools/

"Er zal meer moeite in faciliteren gestoken moeten worden, dan in motiveren", aldus Ido Shikma, Sr Director HR bij @Cognizant. Volgens hem zijn medewerkers vanuit hunzelf al gemotiveerd.
Nog niet gestemd? Stem dan nu op Ido! https://www.hrtop100.nl/visies/ido-shikma/

"Waar woorden als innovatie, lean en agile de boventoon voerden, komen aspecten als resilience en optimism steeds maar naar de voorgrond. Een interessante kentering", aldus Petra Brandts, Directeur HR bij @OceanNetworkExp.
Nog niet gestemd? Stem op Petra! https://www.hrtop100.nl/visies/petra-brandts/

Velen van jullie hebben ondertussen al gestemd op de HR-leider die volgens jullie de Publieksprijs verdiend. Naast de Publieksprijs zal ook de Vakjuryprijs uitgereikt worden tijdens het HRtop100 event.

Zelf iemand nomineren voor de Vakjuryprijs? ➡️ http://lnkd.in/dnAfttg

"De eerste golf ging heel erg over geen besmettingen willen hebben. De tweede golf gaat over: het moet ook leefbaar zijn", aldus Ellen Boonen, Directeur HR bij @sHeerenLoo. Daarover vertelt ze meer in de podcast. Nog niet gestemd? Stem dan nu op Ellen! https://www.hrtop100.nl/visies/ellen-boonen/

Load More...
Menu