Dagvoorzitter

ilham

Ilham El Khayari - Senior Learning & Talent Development Advisor Benelux bij Accenture en Co-founder van MDTP

Ilham is de winnares van HR Talent of the Year 2016. Ze werd niet alleen eerste van de vakjuryprijs, ook sleepte ze de tweede plek van de publieksprijs in de wacht. Dit jaar is ze dagvoorzitter van de HRtop100 awards.

linkedin icon

 

Sprekers

Afiena van den Broek

Afiena van den Broek - HR Director bij Oracle

Afiena van den Broek is HR directeur bij Oracle Nederland. Zij denkt dat de onbegrensde mogelijkheden in hoe en waar je wilt werken, wat nu al binnen bij Oracle Nederland het beleid is, alleen maar zal gaan doorzetten. Daarnaast is zij van mening dat vertrouwen geven en nemen de belangrijkste factor is bij leidinggeven. 

Wilt u meer lezen over Afiena? Lees dan haar HR visie op de website van de HRtop100.

linkedin icon

 

Vakjury

Tanya Bondarouk 2 1

Tanya Bondarouk Hoogleraar Human Resources Management bij Universiteit Twente

Tanya Bondarouk is hoogleraar op het gebied van HRM en Technologie aan de Universiteit Twente. Ze startte haar carrière ooit met een studie scheikunde in Sint Petersburg, maar dat was slechts het begin. Naar eigen zeggen is ze gegaan van scheikunde in natuurwetenschappen naar scheikunde in personeelswetenschappen. En met resultaat. Maar wie denkt dat Bondarouk tevreden is met waar ze nu staat, heeft het mis: ‘Ik heb een droom voor ons in het werkveld. Ik wil een nieuw masterprogramma; HRM, Technologie en Innovatie. We hebben een track binnen bedrijfskunde voor HRM, maar ik wil een apart en het liefste een Europees masterprogramma.’


Wilt u meer lezen over Tanya? Lees dan haar HR visie op de website van de HRtop100, waarvan zij vorig jaar de wetenschapsaward heeft gewonnen!

linkedin icon 

Jeanine 

Jeanine Holscher - COO, lid Raad van Bestuur Mirage Retail Group (voorheen Blokker Holding)

Jeanine is al 25 jaar actief in het bedrijfsleven. Na haar opleiding op Nijenrode (BBA) is zij o.a. adviseur geweest bij BCG en heeft zij marketing- en projectmanagementfuncties bekleed bij HEMA. Sinds 1998 is zij zelfstandig interim manager, consultant en coach. Voordat zij in 2018 CEO werd van Blokker’s dochterbedrijf Big Bazar, was zij werkzaam bij onder andere Cataliize, Kijkshop, Macintosh Retail Group en V&D. Sinds 15 juli is zij lid van de Raad van Bestuur van Mirage Retail en vervult zij de functie van operationeel directeur. Haar drive is om mensen en organisaties te laten groeien en bloeien. Haar kracht is om zowel conceptueel als pragmatisch te werk te gaan.

linkedin icon 

martine zeegers 

 

 

Martine Zeegers

Wilt u meer lezen over Martine? Lees dan haar HR visie op de website van de HRtop100, waarvan zij vorig jaar de vakjuryprijs heeft gewonnen!

linkedin icon 

HRtop100