En de winnaars van de HRtop100 2017 zijn…

Op 7 december vond in hartje Rotterdam de HRtop100 2017 plaats! Ook zo benieuwd wie er heeft gewonnen? Lees dan snel verder.

De vakjuryprijs-winnaar

Dit jaar waren de selectiecriteria nog strenger dan voorgaande jaren. De vakjury lette op verschillende aspecten, waaronder deze criteria, maar ook het interview zelf speelde een rol en medewerkers zijn aan de tand gevoeld. Bovendien werden de finalisten op de dag zelf stevig ondervraagd door de vakjury. Dat alles resulteerde in een bloedstollende strijd, waarbij met geen mogelijkheid te zeggen was wie de o zo begeerde prijs in handen zou krijgen. Uiteindelijk was de jury het er unaniem over eens:
En de winnaars zijn…

1e prijs:

yardena

2e prijs:

Maarten

3e Prijs:

Marienne
Juryvoorzitter Gerard van Vliet gaf aan dit jaar opvallend veel lef en durf te hebben gezien bij alle tien de finalisten: ´Daarmee transformeren zij hun organisaties en brengen zij het vak verder´. Shitrit werd door jurylid Greet Prins als winnares onder meer geprezen om haar enorme drive en het feit dat zij in een hele korte tijd resultaat heeft geboekt binnen de Gemeente Amsterdam: ´Daarmee heeft zij silo´s doorbroken.´

Publieksprijs

Voor de publieksprijs wisten de HR directeuren indrukwekkende aantallen stemmen te verzamelen. De stemmers lieten prachtige complimenten achter voor de inspirerende visies die zij via de HRtop100 met hun vakgenoten deelden. Het was lang spannend maar er kan er maar één de winnaar zijn. Wie heeft het publiek overtuigd van zijn of haar visie?

1e prijs:

robert dollevoet

2e prijs:

Danielle Justus

3e prijs:

geke

 

 

De avond sloot feestelijk af. Samen met hun teams vierden de HR-directeuren hun succes. Want genomineerd worden is al een mooie prestatie waar ze samen trots op konden zijn. Als we één ding geleerd hebben deze avond, dan is het namelijk wel dat de samenwerking tussen de teams en hun HR-directeuren een van de belangrijkste factoren tot succes is. Samen kom je verder. Een mooie slotgedachte om deze feestelijke avond mee te eindigen.

Vorig bericht
HRtop100: top 20 bekend!
Volgend bericht
HR-directeur Jolanda Sappelli valt dubbel in de prijzen bij de HRtop100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu