Wat is uw kijk op werken en organiseren in de toekomst? Hoe denken HR vakgenoten daarover? In december komen HR directeuren en managers bij elkaar om hun visie op trends en ontwikkelingen te delen. De beste visie wordt beloond met dé HRtop100 award. Naast de publieksprijs wordt de vakjury prijs uitgereikt aan de HR leider met de visie van het jaar.

De HRtop100 awards worden uitgereikt door HRcommunity en Rvdb.

 

De procedure in beeld:

HRtop100 procedure

Fase 1: Nominatie
Draag hier HR leiders aan voor het delen van hun visie. Voldoet degene aan de criteria* voor deelname, dan nemen wij contact op. Wij halen de visie van de HR leider op door middel van een interview. Dit doen wij face-to-face, via twitter of per e-mail. Na goedkeuring van de HR leider publiceren wij deze visie op de HRtop100.

De onderstaande criteria zijn van toepassing:
- de omvang van de organisatie is minimaal 1000 medewerkers;
- de HR leader heeft een eindverantwoordelijke HR positie;
- alleen HR leaders in functie worden op de site vermeld;
- voor HR leaders op ad interim basis geldt dat zij in een rol en organisatie werken die voldoet aan bovengenoemde criteria.

Fase 2: Stemmen publieksprijs en vakjury
Vanaf november start het stemmen op de HR directeur van het jaar, met de beste visie.  Dat doet u door het stemformulier in te vullen dat tegen die tijd beschikbaar is op deze website. Per persoon kan slechts 1 maal gestemd worden. In november selecteert ook de vakjury HR leiders die opteren voor de vakjury prijs.

Fase 3: Uitreiken awards
Op 6 december 2018 worden de winnaars van de jury- en publieksprijs bekend gemaakt. 

Aanmelden?

Wilt u deelnemen aan het HRtop100 event en voldoet u aan bovengenoemde criteria. Meld u dan aan via onderstaande link.

Aanmelden

Volg de HRtop100

linkedin-icontwitter-icon