Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

HRtop100 event

Op 7 december komt de crème de la crème van HR-Nederland bij elkaar op het HRtop100 Event. HR-directeuren en hun teams van alle soorten organisaties komen hier samen. Niet om elkaar de loef af te steken, maar juist om te leren van elkaar.

De middag en avond staat in het teken van visie- en kennisdeling. Want om HR naar een hoger niveau te tillen, zullen we van en met elkaar moeten leren. Natuurlijk moet de beste visie wél beloond worden. In november mag er druk worden gestemd door alle HR-professionals op de HR-directeur met de beste visie en wordt er op 7 december de publieksprijs uitgereikt aan de HR-directeur met de meeste stemmen.

Daarnaast maakt een van de aanwezige HR-directeuren óók kans op de vakjuryprijs. Makkelijk wordt het de HR-directeuren niet gemaakt, maar wie een leider wil zijn anno 2017 zal aan een hoop eisen moeten voldoen. Benieuwd welke dat zijn? Dan lees je daar alles over in dit artikel.

Wilt u dit exclusieve event niet missen, maar bent u nog niet genomineerd en voldoet u wél aan de criteria? Neem dan contact met ons op
Bent u wel al genomineerd? Meld u dan aan via onderstaande button!

Wilt u meer weten over het programma van de middag of de juryleden? Ga dan naar onze site.

AANMELDEN HR DIRECTEUREN >>

 

 

De Juryleden

 Gerard van Vliet

geradvanvliet

 

 Maarten Roerink

maarten roerink

 

 Greet Prins

greet prins

 

 Luc van Bussel

luc

 De Sprekers

 Jitske Kramer

jitske kramer

 David Mallon

david mallon

 De dagvoorzitter

 Laurence van Tuijl

laurence

 

 

 

Volg de HRtop100

linkedin-icontwitter-icon