Futureproof your business

HRINCUBATOR

8 december 2016, B.Amsterdam

Neem als HR professional het voortouw! Tijdens dit unieke event neem je je eigen team en case mee en ga je echt aan de slag met waarde toevoeging voor jouw organisatie. Think, share, create, learn, deliver, act and grow!

Registreer NU!

Over de HRIncubatorFutureproof your business

Neem een business case mee, verrijk deze door het inzetten van HR expertise, zodat de productiviteit, resultaten, efficiency en/of klanttevredenheid stijgen. Met oog voor lange termijn houdbaarheid en waarde toevoeging aan de keten. In de middag is op dezelfde locatie de HR Directors Summit. De fine fleur van HR in Nederland uit toonaangevende organisaties werkt aan een advies voor de politiek over de arbeidsmarkt en -verhoudingen in Nederland. Aan het eind van de dag delen teams en directeuren hun inzichten en opbrengsten. De afsluiting is de grande finale waarin we de awards uitreiken voor de HR visies van het jaar.

ProgrammaFutureproof your business

09:00 - Opening

Dagvoorzitter Roos Wouters opent de dag en licht het programma toe

09:30 - Kick start 

De dag wordt afgetrapt door de eerste spreker van de dag

10:00 - Think and create

De teams doorlopen gedurende de dag diverse stadia naar weg naar de oplossing aan het einde van de dag. Zij worden begeleid door experts op diverse gebieden en kunnen gebruik maken van een tool kit met oefeningen en theorie. De eerste stadia zijn think and create.

13:00 - Keynote: Yuri van Geest

Inspirerende lezing van Yuri van Geest over ‘Futureproof your business’

14:00 - Deliver

De teams doorlopen gedurende de dag diverse stadia naar weg naar de oplossing aan het einde van de dag. Zij worden begeleid door experts op diverse gebieden en kunnen gebruik maken van een tool kit met oefeningen en theorie. In deze fase werken zij aan een oplossing

16:00 - Act

De teams doorlopen gedurende de dag diverse stadia naar weg naar de oplossing aan het einde van de dag. Zij worden begeleid door experts op diverse gebieden en kunnen gebruik maken van een tool kit met oefeningen en theorie. De eerste deze fase gaan zij aan de slag met de implementatie van de oplossing

17:00 - HRtop100 Awards

Dit event is gekoppeld aan de HRtop100. In de middag worden HR Directeuren door de vakjury geïnterviewd op hun visie op HR. Om 17.00 maken zij bekend welke HR Directeuren naar huis gaan met de HRtop100 awards van 2016.

17.30 - Present & Learn

De teams delen hun oplossingen met elkaar en de aanwezige HR Directeuren. Ook wordt aandacht besteed aan leren voor de volgende uitdaging.

18:00 - Connect

Een feestelijke borrel om de dag mee af te sluiten en in contact te komen met elkaar.

Programma onder voorbehoud van wijzigingen, houd de site in de gaten!

Wie wij zijn?

Wij zijn de HRincubator van Nederland. Wij maken HR innovatief en leidend. We geloven dat mensen het succes bepalen en het verschil maken in ieder bedrijf. Wij vinden dat HR dat duidelijker voelbaar moet zijn. We brengen corporates, start-ups, onderwijs en wetenschappers en overheden bij elkaar. We helpen organisaties over de grens van hun organisatie en vinden oplossingen voor uw problemen. We mixen, mengen, verbinden en creëren.

HRcommunity payoff21 logo XpertHR Actueel RGBdef55px

 

HRTop100

Kom jij met je team werken aan oplossingen om jullie organisatie futereproof te maken? Geef jouw HR Directeur dan op voor de summit die toewerkt naar een futureproof Nederland. Aan het einde van de dag delen we met elkaar wat de opbrengsten zijn.

lees meer

 

Locatie

B.amsterdam - Human Resources Inc

Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam

Sponsoren

Wilt u als sponsor aanwezig zijn bij de HRTOP100? Informeer dan naar de mogelijkheden via:

Marike Cloosterman

T. +31 6 513 31 517
E. marike.cloosterman@reedbusiness.nl

Emke Daniels

T. +31 6 417 86 084
E. edaniels@hrcommunity.nl

Contact

Heb je vragen over het programma of over de registratie voor dit event? Neem dan contact met ons op!

Contact